Novinky

Plánování svatby může být pro mnohé nevěsty vzrušující, ale zároveň stresující záležitost. Tento manuál je navržen tak, aby vám poskytl komplexní přehled všeho, co byste měli zvážit při organizaci vašeho velkého dne. Od výběru místa konání až po finální detaily, tento průvodce vás provede každým krokem procesu.

Plánování firemní akce může být náročné, ale s pravým místem a správným přístupem se může stát nezapomenutelným zážitkem. Cucovna, s její kombinací historického kouzla a moderních zařízení, je ideálním místem pro firemní eventy. V tomto článku se dozvíte, jak v Cucovně uspořádat efektivní a zážitkový firemní event.

Svatba je jedním z nejdůležitějších dnů v životě každého z nás. A co by bylo lepšího než strávit tento den v idylickém prostředí, kde se spojí krása přírody s luxusem a komfortem? Vítejte v Areálu Cucovna, místě, kde se vaše svatební sny stanou skutečností.

Opusťte prostory svých kanceláří a zasedacích místností a domluvte se svými kolegy firemní teambuilding v Areálu Cucovna. Nabízíme vám sál pro 50 sedících, obsluhu, která bude připravena pouze pro vás a spolehnout se můžete na kvalitní ozvučení, projektor, flipchart a spoustu dalšího vybavení, které pro vaše setkání budete potřebovat.

Areál Cucovna nabízí jedinečné prostory nedaleko Prahy, kde si svůj svatební den užijete tak, jako nikde jinde. Svou polohou je Areál Cucovna výjimečný tím, že kolem sebe neuvidíte nic jiného, než pole a na nejbližší sousedy skutečně nedohlédnete. I proto se nemusíte bát ukončení akce v nejlepší fázi večera, protože u nás akci ukončují...

Všechny milovníky japonských čajů zveme na přednášku a ochutnávku toho nejlepšího, co čaje z Japonska nabízí. Celým odpolednem vás bude provázet Karel Glaser, který patří mezi největší odborníky na japonské čaje v ČR.

Areál Cucovna nabízí něco i pro ty nejnáročnější z nás. Chcete odpočívat v příjemném prostředí a povídat si s rodinou a přáteli? Nebo si raději zahrajete minigolf a vyzkoušíte si naše Ruské kuželky? Možná máte raději hudbu a baví vás experimentovat s různými nástroji jako jsou bubínky, tamburína nebo rainstick. V Areálu Cucovna máme vše!

Svítání na horizontu, západ slunce v modré obloze, světlo měsíce tajemně hrající v listí stromů... To je Areál Cucovna, oáza klidu a harmonie, kterou jsme s láskou a nadšením vytvořili pro vás. Otevřeli jsme své brány teprve nedávno, ale již jsme se stali svědky nezapomenutelných chvil radosti, štěstí a pohody.